Strand, Bos en Duin

Strand, Bos en Duin

Wandelen fietsen.

Er zijn veel toeristen die voor een paar dagen of een langere periode speciaal voor de duinen en het strand naar de Noord-Hollandse kust trekken. Het grootste deel van de Noord-Hollandse duinen wordt gevormd door het Noordhollands Duinreservaat.

Een ongerept stuk duinterrein dat uniek is in Nederland en zelfs in Europa. Het 5.500 hectare grote duinterrein dat zich langgerekt uitstrekt van Wijk aan Zee tot Schoorl biedt de vakantieganger ruime recreatiemogelijkheden. Zo kan je er heerlijk fietsen, wandelen en eventueel paardrijden over een veelvoud aan prachtige paden.

Maar liefhebbers kunnen ook volop genieten van de specifieke flora en fauna die thuis horen bij het duinlandschap. In het Noordhollands Duinreservaat kun je nog rust vinden. Even lekker weg uit de hectiek van het dagelijkse leven.

Fietsverhuur

Wilt u uw huurfietsen laten bezorgen en weer ophalen bij de woning?

Onze partner in fietsenverhuur biedt diverse fietsen aan, zoals e-bikes, citybikes, cargo e-bikes (bakfietsen), kinderfietsen en ouder-kind tandemfietsen! Uiteraard zijn er ook diverse accessoires te huur zoals kinderzitjes en een helm.

Reserveer hier meteen uw fiets!

Strand

Het brede strand biedt talrijke voorzieningen, zoals paviljoens, zeil- en surfmogelijkheden.

Strandregels - Strand-Regeln - Beach Rules (bergen-nh.nl)

Routes

Resultaten | Natuurwegwijzer

Boek één van onze accomodaties

U zult genieten van het strand, de duinen en de zee. Wij staan voor u klaar.

Accomodaties