Bungalowpark Duyncroft

Bungalowpark Duyncroft

Langs de Noordzeekust tussen het Noordzeekanaal en de Hondsbosche Zeewering ligt een van de mooiste natuur en recreatiegebieden van Nederland.

Karakteristiek voor het landschapsschoon in de omgeving van Egmond is de natuurlijke overgang van duin naar polder die nergens anders meer in de kuststrook wordt aangetroffen. Daar komt bij dat de Egmonder duinen tot hoogste behoren van het Noord-Hollands Duinreservaat.

Wie rust zoekt en van de natuur wil genieten kan in dit gebied iedere keer weer iets nieuws ontdekken. Aan de rand van dit schitterende natuurreservaat bij Egmond aan de Hoef ligt bungalowpark ‘Duyncroft’. Duyncroft was van oorsprong de benaming voor een stuk land in en aan de rand van de duinen.

Bungalowpark “Duyncroft“ is een goed onderhouden en ruim opgezet bungalowpark. Op het park bevinden zich 80 vakantiebungalows, onderverdeeld in 3 verschillende types. De bungalows zijn voorzien van eigen parkeerplaats voor de deur.

Op het park is een groot speelveld aanwezig. Vanuit de bungalows op ”Bungalowpark Duyncroft” is het strand fietsend of wandelend door de duinen rechtstreeks te bereiken. Er is voor de kinderen ruimte genoeg om lekker te kunnen spelen. Bovendien is het er rustig geen lawaaioverlast, geen drukte.

Boek één van onze accomodaties

U zult genieten van het strand, de duinen en de zee. Wij staan voor u klaar.

Accomodaties